
خواص شلغم
مصرف شلغم از ابتلا به بیماریهای کلیه، یبوست و التهاب مجاری تنفسی جلوگیری کرده و به تشکیل بافتهای استخوانی و سیستم عصبی کمک میکند
مصرف شلغم به صورت روزانه موجب از بین رفتن اسیداوریک در خون میشود و به رفع سنگهای کلیه کمک میکند و دردهای و بیماریهای مفصلی را تسکین میدهد
بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود بخارپز کردن شلغم است. در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ میشود. در حقیقت این روش در مقایسه با آب پز شدن شلغم بهتر است زیرا هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرف کننده به سرطان میشود از شلغم خارج میشود
شلغم علاوه بر داشتن ویتامین و مواد معدنی، خواص درمانی ویژهای دارد که از آن برای درمان یبوست، تقویت بینایی و بهبود التهابهای مجاری تنفسی در زمان سرماخوردگی استفاده میکنند
شلغم با دارا بودن مقادیر فراوان گوگرد به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک کرده و مصرف روزانه و خام شلغم نیز برای درمان جوش های صورت و شادابی پوست موثر است. مواد مغذی موجود در شلغم نیز برای تشکیل بافتهای استخوانی مفید است به همین دلیل در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت بافت استخوانی جنین مناسب است.
نوشیدن آبی که شلغم در آن پخته شده برای درمان گلودرد و التهابهای مجاری تنفسی توصیه شده است.
همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی