نورهدایت
قرآنی و مذهبی

       

چه مظلومانه زندگی کرد،و چه غمها ورنجها ازاین روزگار کشید، چه غریبانه شهید شد،که حتی تاریخ شهادتش هم غریب است،وچه غریبانه در قبرستان بقیع دفن شد، وچه قبر غریبی ،که نه زائری دارد ونه شمعی بر او روشن است...... السلام علی السیدنا المظلوم ومولانا الغریب یا علی ابن الحسین زین العابدین    التماس دعا   الاحقر غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 28 آبان 1393برچسب:, :: 10:28 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 

گذشت عمر من اما چه با شتاب گذشت
چنان نسيم شتابنده يي كزآب گذشت
چه سالها كه نشستم به انتظار ولي
ز صبح موي شنيدم شب شباب گذشت
و عشق و جواني چو موج از سرما
چنان گذشت كه گويي شبي به خواب گذشت
گريخت از كف من لحظه هاي زود گريز
چو باذ از نظرم بخت ديرياب گذشت
به باغ شب گل اشكي ز چشم ما نچكيد
دريغ و درد كه آن لحظه هاي ناب گذشت
مگر خدا گذرد از سياهكاري ما
كه نامه هاي سياه من از حساب گذشت
هزارراه سلامت نمود پير خرد
ولي ز غفلت من وقت انتخاب گذشت

 خیلی زودتر از آن که فکر می کردم دفتر عمر ورق خورد. وبه آخر رسید. ولی حیف وصد حیف نه تنها من بلکه بیشتر دوستان از این استاد وکلاس ،درسی یاد نگرفت.و در موقع امتحان شرمنده ایم. سرافراز باشید وجاودان. غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 26 آبان 1393برچسب:, :: 10:12 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص شلغم

مصرف شلغم از ابتلا به بیماری‌های کلیه، یبوست و التهاب مجاری تنفسی جلوگیری کرده و به تشکیل بافت‌های استخوانی و سیستم عصبی کمک می‌کند

مصرف شلغم به صورت روزانه موجب از بین رفتن اسیداوریک در خون می‌شود و به رفع سنگ‌های کلیه کمک می‌کند و دردهای و بیماری‌های مفصلی را تسکین می‌دهد

بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود بخارپز کردن شلغم است. در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ می‌شود. در حقیقت این روش در مقایسه با آب پز شدن شلغم بهتر است زیرا هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرف کننده به سرطان می‌شود از شلغم خارج می‌شود

شلغم علاوه بر داشتن ویتامین و مواد معدنی، خواص درمانی ویژه‌ای دارد که از آن برای درمان یبوست، تقویت بینایی و بهبود التهاب‌های مجاری تنفسی در زمان سرماخوردگی استفاده می‌کنند

شلغم با دارا بودن مقادیر فراوان گوگرد به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک کرده و مصرف روزانه و خام شلغم نیز برای درمان جوش های صورت و شادابی پوست موثر است. مواد مغذی موجود در شلغم نیز برای تشکیل بافت‌های استخوانی مفید است به همین دلیل در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت بافت استخوانی جنین مناسب است.

نوشیدن آبی که شلغم در آن پخته شده برای درمان گلودرد و التهاب‌های مجاری تنفسی توصیه شده است.

همیشه سالم وتندرست باشید.  غلامرضا ایمانی

 

 

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 25 آبان 1393برچسب:, :: 8:45 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص انواع فلفل
فلفل سفید

خواص آن مشابه فلفل سیاه است اما این فلفل‌ها از نظر درجه تندی با هم تفاوت دارند. فلفل سفید نسبت به سایر هم‌خانواده‌هایش تندتر است و معمولا برای تهیه انواع سس از آن استفاده می‌شود.

ترشی فلفل قرمز

یک انتخاب هیجان‌انگیز برای فلفل‌دوستان که ظاهر و بوی خوشایندی دارد. هنگام تهیه ترشی‌های کارخانه مواد مختلفی به آنها اضافه می‌شود که طعم‌شان را لذیذ و اشتهاآور می‌کند. درنتیجه این احتمال وجود دارد که مصرف مداوم ترشی فلفل شما را با چاقی و اضافه‌وزن روبه‌رو کند. البته فیبر موجود در ترشی فلفل به سلامت بدن شما کمک می‌کند. فیبرها ازجمله غذاهای مفیدی هستند که سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهند. نکته مهم در مورد سلامت ترشی‌ها این است که توصیه می‌شود ترشی را در ظروف پلاستیکی قرار ندهید و آنها را داخل ظرف‌های شیشه‌ای بریزید. در غیر این صورت ترکیباتی مضر و سرطان‌زا در ترشی‌ها ایجاد می‌شود.
قرمز آتشین
در ترکیب شیمیایی فلفل قرمز ماده‌ای به نام کپساسین وجود دارد که مزه تند فلفل به‌دلیل وجود آن است. تحقیقات مختلف ثابت کرده که این ماده به کاهش کلسترول خون کمک کرده و یک آنتی‌اکسیدان قوی است. کپساسین خطر ایجاد لخته شدن خون در رگ‌ها را هم کاهش می‌دهد. 
درست است که فلفل قرمز باعث سوزش دهان می‌شود و شاید یک لحظه فکر کنید درحال آتش گرفتن هستید اما واقعیت اینکه ثابت شده فلفل قرمز خاصیت ضددرد دارد و به‌طور طبیعی درد را کاهش می‌دهد.
خاصیت ضدباکتری فلفل از اسهال‌های عفونی پیشگیری می‌کند.
- مصرف فلفل قرمز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد و سرطانی شدن سلول‌های پروستات را متوقف  می‌کند.
پوره فلفل
در صورتی‌که می‌خواهید غذاهای تند و تیزی تهیه کنید به جای مصرف پودرهای تند و تیز از پوره فلفل کمک بگیرد. این پوره ضمن اینکه رنگ غذای شما را تغییر می‌دهد، به سرعت غذای شما را تند می‌کند.
دانه‌های پرخاصیت
- وقتی غذاهای حاوی فلفل سیاه را در دهان‌تان می‌گذارید تحریک غدد چشایی پیامی را به معده شما مخابره می‌کند تا اسید هیدروکلریک بیشتری ترشح کند. درنتیجه گوارش غذا بهتر انجام می‌شود. درواقع اسید هیدروکلریک برای هضم مواد پروتئینی و سایر غذاها ضروری است و اگر مقدار آن کافی نباشد، سبب سوءهاضمه می‌شود. 
فلفل سیاه از تشکیل گازهای روده‌ای پیشگیری می‌کند. علاوه بر این مصرف فلفل سیاه تعرق بدن را افزایش می‌دهد و ادرارآور است.
این ادویه اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی هم دارد که سلامت سیستم گوارش را تضمین می‌کند.
 فلفل سیاه نه‌تنها به جذب مواد مفید غذا کمک می‌کند، بلکه لایه بیرونی دانه فلفل فعالیت سلول‌های چربی را مختل کرده و در عین حال که به شما انرژی می‌دهد، شما را لاغر نگه می‌دارد. 

نکته: تا وقتی که فلفل ساییده نشده و به صورت پودر در نیامده، خواص بیشتری دارد بنابراین در صورتی‌که می‌خواهید از همه خواص فلفل سیاه بهره‌مند شوید، دانه‌های آن را کمی قبل از مصرف آسیاب کنید. فلفل سیاه را در ظرف شیشه‌ای پوشش‌دار و در جای خشک، تاریک و خنک نگه‌دارید. دانه‌های فلفل سیاه تا مدت‌ها سالم باقی می‌مانند اما پودر آن را در حجم کم بخرید و زود مصرف کنید .                          همیشه سالم وتندرست باشید.  غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 19 آبان 1393برچسب:, :: 10:12 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص گریپ فروت

در تحقیقی که برای تعیین میزان تاثیر گریپ‌فروت بر لاغری صورت گرفت، مشخص شد مصرف مداوم گریپ فروت باعث کاهش وزن می‌شود. فاکتورهای متابولیکی و وزن 91 مرد و زن چاق اندازه‌گیری شد. سپس گروهی از این افراد طی12 هفته به صورت مداوم گریپ‌فروت مصرف نمودند. بعد از این دوره، وقتی فاکتورهای متابولیکی و وزن این افراد را اندازه‌گیری کردند، مشخص شد؛ حساسیت به انسولین در افرادی که گریپ‌فروت مصرف می‌کردند، افزایش می‌یابد. در حقیقت سلول‌های آن‌ها به انسولین پاسخ می‌دهند و احتمال ابتلا به دیابت در این افراد کاهش می‌یابد. این افراد همچنین کاهش وزن بهتری داشته‌اند و حدود 2 کیلوگرم کاهش وزن طی 12 هفته را تجربه کرده‌اند.

مصرف روزانه مرکبات و از جمله گریپ‌فروت ریسک ابتلا به سکته را کاهش می‌دهد. طی تحقیقی مشخص شد، زنانی که گریپ‌فروت مصرف می‌کردند 20 درصد حمله قلبی کمتری داشته‌اند. مخلوطی از مود مغذی مانند فیبر، پتاسیم، لیکوپن، ویتامین C و کولین در گریپ‌فروت همگی کمک می‌کنند تا قلب سالمی داشته باشید. مصرف گریپ‌فروت باعث کاهش سطح لیپیدهای خونی مخصوصا تری‌گلیسرید می‌شود. به نظر می‌رسد اضافه کردن گریپ‌فروت به رژیم غذایی افرادی که از گرفتگی عروق رنج می‌برند، پیشنهاد مناسبی باشد.

دریافت مقادیر فراوانی پتاسیم از طریق مصرف گریپ‌فروت با کاهش ریسک سکته در ارتباط می‌باشد و مصرف مداوم گریپ‌فروت باعث کاهش تشکیل سنگ‌های کلیوی می‌گردد. با مصرف گریپ‌فروت تحلیل توده ماهیچه‌ای و کاهش توده استخوانی کمتر مشاهده شده است.گریپ‌فروت یک میوه ضدسرطان می‌باشد. زیرا سرشار از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است که در برابر سرطان‌های متعدد محافظت ایجاد می‌کند. همچنین لیکوپن موجود در گریپ‌فروت باعث کاهش سرطان پروستات می‌شود. از طرفی مواد غذایی که سرشار از بتاکاروتن و ویتامین C هستند ( مانند گریپ‌فروت) باعث کاهش ریسک ابتلا به سرطان مری می‌شوند.

گریپ‌فروت میوه‌ای مناسب برای داشتن پوستی سالم و شاداب است. ویتامین C بالاخص وقتی به صورت طبیعی و از طریق مرکبات دریافت شود به نسبت وقتی که این ویتامین را از طریق مکمل‌ها دریافت کنید، می‌تواند از آسیب‌های پوستی که در نتیجه خورشید و آلودگی باشد، محافظت ایجاد نماید. همچنین از چروکیدگی‌های ناشی از افزایش سن محافظت می‌کند و باعث بهبود بافت پوست و شفافیت پوست می‌گردد. زیرا ویتامین C نقش حیاتی برای تولید کلاژن دارد که باعث استحکام و قوام پوست می‌شود. از طرفی گریپ‌فروت باعث آبرسانی مناسب به سلول‌های بدن و از جمله پوست می‌شود. گریپ‌فروت سرشار از ویتامین A می‌باشد که برای داشتن پوستی شاداب نباید از این ویتامین غافل شد.         همیشه سالم وتندرست باشید.   غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393برچسب:, :: 9:6 :: توسط : غلامرضا ایمانی

انار

انار میوه‌ای پاییزی و بسیار مفید است. این میوه سرشار از فیبر محلول و نامحلول می‌باشد. که باعث بهبود حرکات روده، کاهش وزن، کنترل کلسترول، بهبود سیستم ایمنی و محافظت در برابر سرطان می‌شود.

انار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها از جمله الاژیتانین، گراناتین، تانن و ... می‌باشد. به همین علت ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. در حقیقت انار ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بسیار بالایی دارد و برای مقابله با سرطان‌ها گزینه بسیار مناسبی است.

انار ویتامین C فراوانی دارد. در نتیجه برای بهبود سیستم ایمنی بسیار مناسب است و اثرات ناشی از افزایش سن مانند چین و چروک‌ها بر روی پوست را کاهش می‌دهد. همچنین روند پیری را کند می‌کند. انار برای محافظت پوست در برابر اشعه خورشید بی‌نظیر است؛ مناسب برای پوست‌های خشک می‌باشد و از مواد موثر موجود در آن برای تهیه محصولات مرطوب‌کننده پوست استفاده می‌شود. همچنین انار پوست‌های حساس را در برابر آکنه محافظت می‌کند. مطالعات متعدد اثرات مواد موثر موجود در انار را در پیشگیری از سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان‌های پوست، لنفوما، دیابت و... ثابت کرده‌اند. انار باعث بهبود اشتها، بهبود آنمی و تسکین بیماری‌های التهابی می‌شود.           همیشه سالم وتندرست باشید.    غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 17 آبان 1393برچسب:, :: 11:11 :: توسط : غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : شنبه 17 آبان 1393برچسب:, :: 10:31 :: توسط : غلامرضا ایمانی

سلام و درود ما به تو ارباب وآقای که به تمامی دورانها و مردمان درس آزادی وآزادگی دادی.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 7 آبان 1393برچسب:, :: 10:28 :: توسط : غلامرضا ایمانی

به دانه، بهبود گلودرد

دانه‌های به سرشار از تانن، شکر، پکتین، مالیک اسید، آمیگدالین و ... می‌باشند. دمنوش تهیه شده از این دانه‌ها خاصیت آرام‌بخشی دارد. بی‌خوابی را درمان می‌کند و تنش‌های عصبی را تسکین می‌بخشد. همچنین پکتین موجود در این دانه‌ها برای درمان جراحات، سوختگی‌ها، سرفه، گلودرد و سایر مشکلات تنفسی کاربرد دارد. اگر از گلودرد، سرفه و التهاب مخاط گلو که در فصل پاییز بسیار شایع است رنج می‌برید دانه‌های به را دریابید. این دانه‌های کوچک را در آب جوش حل نموده و آن‌را صبح هنگام و به صورت ناشتا مصرف نمایید.

همیشه سالم وتندرست باشید  غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 7 آبان 1393برچسب:, :: 9:19 :: توسط : غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 5 آبان 1393برچسب:, :: 13:6 :: توسط : غلامرضا ایمانی

عالم همه قطره اندو دریاست حسین      خوبان همه بنده اند ومولاست حسین

ایام سوگواری وعزاداری حضرت سید الشهداء را به همه پیروان عاشقان وعلاقه مندان حضرتش تسلیت عرض می نمائیم.

التماس دعا  غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 5 آبان 1393برچسب:, :: 8:54 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص گل ساعتی

گیاه گل ساعتی در مواردی که فرد اضطراب و استرس داشته باشد می‌تواند بر روی انسان اثر به سزایی داشته باشد. البته لازم به ذکر است تحقیقات نشان می‌دهد که فلانوئید‌های موجود در این گیاه،‌ در کاهش اضطراب موثر هستند.

 تاثیر این دارو تا حدودی شبیه به دیازپام‌ است و معمولا از این گل استفاده فراوان می‌شود ،گل ساعتی مانند بادرنجبویه، و گل گاوزبان، آرامش بخش است و از اضطراب‌ افراد می‌کاهد. همچنین استفاده 30 تا 45 قطره عصاره‌ی این گیاه اثر بسیار بالایی دارد. مصرف این دمنوش بایدبامشورت و نظر پزشک باشد.  همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 4 آبان 1393برچسب:, :: 10:51 :: توسط : غلامرضا ایمانی

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم هدایت و آدرس gholamreza imani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


403