نورهدایت
قرآنی و مذهبی


ارسال شده در تاریخ : شنبه 23 اسفند 1393برچسب:, :: 10:36 :: توسط : غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : شنبه 23 اسفند 1393برچسب:, :: 10:3 :: توسط : غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : شنبه 23 اسفند 1393برچسب:, :: 9:8 :: توسط : غلامرضا ایمانی

در این لحظات پایان سال هرکسی تو یه فکریه ،یکی لباس نو،یکی منزل نو، یکی ماشین نو،.........وبه هر حال همه تو فکر خود وخانواده هاشونن،اما غافل از........1- دلها  2- اموات  3-فقرا   4-مریضها و.......خیلیهای دیگه !!!!!!  

شما بگویید چکار باید کرد ؟نظر بدید؟    دنبال چه هستیم؟      یاعلی مدد

 با احترام و تشکر غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 19 اسفند 1393برچسب:, :: 8:56 :: توسط : غلامرضا ایمانی

آشنایی با پنج ماده غذایی مفید برای کاهش تری گلیسرید خون

خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و حتی حیاتی‌تر از آن است برای همه مشخص است، اما افراد کمی آن را به دقت کنترل می‌کنند.

تری گلیسرید، چربی خون است که عنوان آن در بین پزشکان "کلسترول زشت " است.

کلسترول از ( LDL ) کلسترول بد و (HDL ) کلسترول خوب و تری گلیسرید ساخته شده است. مقدار معین تری گلیسرید برای بدن لازم است اما انباشته شدن بیش از حد آن چربی محسوب و میزان بالای این ترکیب موجب افزایش خطر بیماری‌های قلبی می‌شود.

بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه دانمارک درافراد با تری گلیسرید بالا در مقایسه با افراد با LDL بالا احتمال بیماری‌های قلبی سه برابر افزایش می یابد. همچنین در تحقیقات دیگری مشخص شده در زنان با تری گلیسرید بالا نسبت به افراد با LDL بالا احتمال سکته مغزیافزایش می‌یابد.

محقق این تحقیق "جفری برگر" اظهار کرد: ما معتقدیم میزان کلسترول تام و LDL مهم ترین نشانه‌ها برای تشخیص خطر سکته مغزی هستند. زمان اندازه گیری تری گلسیرید خون بعد از 12 ساعت ناشتا و میزان آن 150 mg/dl و کمتر از آن است.

محققان پنج ماده غذایی را در کاهش کلسترول موثر دانسته‌اند که عبارتند از:

1- ماهی قزل آلا: ماهی قزل آلا، تن و ماهی روغن که دارای امگا 3 هستند به کاهش تری گلیسرید کمک می‌کنند و در این میان ماهی قزل آلا در پایین آوردن تری گلیسرید موثرتر است و درصورت نبود ماهی می‌توان از مکمل‌های روغن ماهی استفاده کرد.

2-روغن زیتون: کره گیاهی، روغن حیوانی، خرماو روغن نارگیل موجب بالارفتن میزان تری گلیسرید می‌شود اما روغن زیتونو روغن گردوباعث کاهش تری گلیسرید می‌شوند.

3-انگور: خوردن آب نبات و بقیه غذاهای شیرین میزان تری گلیسرید را افزایش می‌دهد اما خوردنانگوربا شیرینی طبیعی به دلیل وجود ماده آنتوسیانین‌ به کاهش تری گلیسرید کمک می‌کند. همچنین زغال اختهنیز حاوی این ترکیب است.

4-لوبیا: غذاهایی بافیبربالا از جمله لوبیا و حبوباتی مانند نخودفرنگی و عدس با کند کردن گوارش موجب جذب مواد مغذی غذا و کاهش تری گلیسرید می‌شوند.

5-اسفناج:  اسفناج حاوی آلفا لیپوئیک است که تا 60 درصد تری گلیسرید را کاهش می‌دهد و سایر سبزیجات مانند کلم بروکلی، نخود فرنگی و برخی از میوه‌ها از جمله گوجه فرنگی،پرتغال، گریپ فروتولیمو و لیموترش نیز حاوی آلفالیپوئیک هستند.  همیشه سالم وتندرست باشید .غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 16 اسفند 1393برچسب:, :: 7:54 :: توسط : غلامرضا ایمانی

دارچین ادویه جادوئی

تحقیقات اخیر بر روی ادویه دارچین نشان داده که سوخت و ساز را در داخل سلول‌ها بهبود می‌بخشد و قادر است قند خون را کاهش دهد بنابراین در افراد دیابتی بسیار حیاتی است.

علاوه بر این دارچین چربی خون یعنی تری گلیسرید و کلسترول را کاهش می‌دهد و اثرات مفید ضد التهابی و آنتی باکتریال دارد به طوری که بر سیستم قلبی عروقی و سیستم ایمنی تاثیر مفیدی می‌گذارد. همچنین دارای خاصیت ضد انعقادی است.

اثر آنتی اکسیدانی این ادویه قادر است بر عوامل مضر محیطی و رادیکال‌های آزاد مقابله کند .به دلیل همین ویژگی نقش ضد سرطانی داشته و مقدار مصرف آن در طول روز 2-4 گرم است اما دوز بالای آن اثرات جانبی بر سیستم دستگاه گوارش می‌گذارد و حتی باعث تحریک لب‌ها و واکنش‌های آلرژیک می‌شود. همیشه موفق وسالم باشید. غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 12 اسفند 1393برچسب:, :: 8:14 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 

دعاهاواعمالی که برای تقویت حافظه موثر است


1
ـ سوره الرحمن را تا فبای آلاء ربکما تکذبان هر روز بعد از نماز صبح بخواند.

 2ـ   مرحوم  شیخ بهائی در کتاب تهذیب فرموده است به جهت زیادتی حافظه این دعا را بخواند.

الَلِّهُمَ ارْزُقْنی فَهْمَ النَّبِییّنَ وَ حِفْظَ الْمُرْسَلینَ وَ اِلْهامَ الْمَلائِکهَ الْمُقَرّبینَ آمینَ یا رَبَّ الْعالَمینَ.

  3 ـ    بعد از هر نماز این دعا را بخواند مجرّب است.

سُبْحانَ مَنْ لا یَعْتَدی عَلی اَهْلِ مَمْلَکَتِهِ سُبْحانَ مَنْ لا یُاخِذُ اَهْلَ الاَرْضِ بِألْوانِ الْعَذابِ سُبْحانَ الرَّئُوفُ الرَّحیم اَللّهُمَّ اجْعَلْ لی فی قَلْبی نُوراً وَ بَصَراً وَ فَهْماً وَ عِلْماً اِنَّکَ عَلی کُلِ شَیءٍ قَدیر.

4
ـ  جهت قوت حافظه هر روز ده مرتبه بگوید:

فَفَهَّمْناها سُلیمْانَ وَ کُلاَّ آتیْنا فَهْماً وَ عِلْماً وَ سَخَّرْنا مَعَ داوُدَ الْجِبالَ مَعَ داوُدَ الْجِبالَ یَسْبَحْنَ وَ الطَّیْرَ وَ آلِهِ اَکْرِمْنی بِالْفَهْمِ وَ الْحْفِظِ وَ الْخَیْرّ یا قاضِیَ الْحاجاتِ وَ صلَّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ.

5
ـ  هر روز صبح قبل از آن که کسی سخن بگوید این جمله را بخواند.

یا حَیَّ یا قَیَُّومُ فَلا یَفُوتُ شَیءُ عِلْمُهُ وَ لا یَئُودُه.

6
ـ  هر روز بعد از نماز نافله صبح بگوید.

اَللَّهُمَّ لا تُنسِنی ما اَقْرَءُ فی یَوْم هذا فَانَّکَ قُلْتَ سَنَفْرَئَکَ فلا تُنسی.

7
ـ در حدیث سلمان فارسی (رضی اللّه عنه) آمده است که رسول خدا (صلی الله و علیه وآله) فرموده است: هر کس آیة‌الکرسی را با زعفران بر کف دست راست خود بنویسد و آن را با زبان بلیسد و هفت بار چنین کند هرگز چیزی را فراموش ننماید.

8-پنج ‌چیز است که حافظه را زیاد می‌کند و بلغم را از بین می‌برد:

1
ـ مسواک ‌کردن، 2ـ روزه‌ گرفتن، 3ـ قرائت قرآن‌، 4ـ عسل ‌خوردن، 5ـ کندر جویدن.

  9_ قبل از مطالعات این جملات را بخوانید.

اَللّهُمَّ اَخْرُجْنی مِنَ الظَّلُماتِ الْوَهْمِ وَ اَکْرِمْنی بِنُورِ الْفَهْمِ الَّلهُمَّ افْتَحْ عَلَینا اَبْوابَ رَحْمَتِکَ وَ انْشُرْ عَلَیْنا خَزائِنَ عُلُومِکَ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.

10
_  مردی از شیعیان توسّلات و ختم‌ها انجام داده که حضرت‌زهرا (سلام الله علیها) را در خواب ببیند و تقاضای حافظه کند. شبی در عالم خواب حضرت ‌زهرا (علیهاالسلام) را که در پشت‌ پرده‌ای قرار داشت مشاهده نمود تقاضایش را پرسید. عرض کرد کم حافظه و به شما ملتجی می‌باشم. فرمود: از این پس وضو را با آب ‌گرم بگیر، زیرا آب سرد جهت حافظه شما خوب نیست. آن مرد به دستور حضرت عمل ‌نموده حافظه‌اش قوّت گرفت.

11
_  کسی که می‌خواهد حافظه‌اش زیاد شود مسواک کند و روزه بگیرد و قرآن بخواند مخصوصاً آیة الکرسی را، و ناشتا 21 عدد مویز با هسته سرخ بخورد زیرا جهت فهم و حفظ ذهن مفید خواهد بود. نافع خوردن حلوا و گوشت نزدیک گردن و عسل‌ و عدس و کُنّدر می‌باشد.

12
- هر روز هفت مثقال مویز ناشتا بخورد و همچنین هر روز با غذا خردل میل نماید.

13
-جهت حافظه شیخ کفعمی فرماید: مویز و سعدکوفی و زعفران را با هم کوبیده و مخلوط کرده ناشتا بخورد.

14-قرنفل و کندر خوب کوبیده تا نرم شود هر روز قدری ناشتا بخورد.

15-از زیاد خوردن سردی بپرهیزد مانند ماست و برنج و امثال آن و خوردن آب زیاد.

16-شیر حافظه را زیاد می‌کند و خوردن شیرینی‌جات و گوشت و عدس و عسل مخصوصاً ناشتا خوردن انار بالیله آن.

17-مربای آویشن که با شکر درست شده باشد و همچنین خوردن اسطوخدوس جهت حافظه مفید است.

18-دائم‌الوضو بودن و رو به قبله نشستن و به صورت علما نگاه‌ کردن و به عبادت مشغول‌ بودن و اطاعت پدر و مادر نمودن و روزه‌ داشتن و خوردن انگور و گرمی‌جات به طور عموم و خوردن آب ‌کم و خوردن غذای کم جهت زیادی حافظه مۆثر است.

19-از پیغمبر اکرم (صلی الله و علیه وآله) است که پنچ ‌چیز حافظه را قوی ‌می گرداند.

1
ـ  شیرینی، 2ـ گوشت نزدیک‌گردن، 3ـ عدس، 4ـ نان‌ سرد، 5 ـ خواندن آیة الکرسی.

20- خواندن قرآن به خصوص آیة الکرسی.

21-اجتناب از چیزهایی که باعث فراموشی می‌شود مانند؛ معصیت و گناه، علاقه و وابستگی زیاد به دنیا، سرگرمی و اشتغال بیش از حد به آن و غمگین و محزون بودن برای مسائل دنیایی. (مفاتیح‌الجنان، کتاب باقیات صالحات)

22-کاهش اضطراب و کسب آرامش به ویژه هنگام مطالعه.

23-کاهش اشتغالات ذهنی.

24-تقویت تمرکز و دقت.

گفتنی است، آنچه در مورد تقویت حافظه و هوش از کتب روایی و ادعیه بیان شد، علت تامه محسوب نمی شود. بعضی از عوامل مربوط به هوش و حافظه در اختیار ما نیست و مربوط به عوامل ژنتیکی و وراثتی است.

به عبارت دیگر، هوش و حافظه و استعداد هر انسانی برآیندی از عوامل متعدد وراثتی و محیطی است که بعضی از این عوامل در اختیار ما است. از قبیل آنچه در بالا گفته شد و بعضی از آنها از حوزه اختیار انسان خارج است؛ مانند نقش عوامل ژنتیکی اجداد گذشته. بنابراین نباید توقع داشت که با انجام کارهای فوق که قطعاً موثر هستند معجزه ایجاد شود که ناگهان بهره هوشی شخصی از 90 به 130 ارتقاء پیدا کند. ولی با توسل به همین گفتار می توان نتیجه کار را بهتر کرد.(مفاتیح‌الجنان، کتاب باقیات صالحات)    همیشه موفق و پیروز باشید.  غلامرضا ایمانی



ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 10 اسفند 1393برچسب:, :: 12:14 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 صلواتی هدیه کنیم به روح بلند مرتبه پاک همه شعرای خوب وشیرین گفتار ایران زمین 

هان ای دل عـبـرت بین از دیـده نظـر کن هان

              ایــوان  مــدائــن  را  آیـیـنــۀ  عـبــــــرت  دان

یـک ره ز ره دجـلـه مـنـــزل  بــه مــدائـن کـن

              وز دیـــده  دوم دجـلـه بــــر خـاک مــدائـن ران

خـود دجـله چـنان گـرید صد دجله‌ی خون گویی

               کـز گـرمـی خـونــابـش آتـش چـکــد از مـژگـان

بـیـنـی کـه لـب دجـلـه کـف چـون بـه دهـان آرد

                گــوئــی  ز تـَف  آهـش لـب آبـلـــه زد چـنـــدان

از آتـش حـســرت بـیـن بــریــان جـگـــر دجـلـه

                خــود آب شـنـیـدسـتـی کـاتـش کـنــدش بــریــان

بــر دجـلـه‌گــری نــونــو وز دیـــده زکـاتـش ده

                          گـرچه لب دریا هست از دجـلـه زکـات اسـتـان

گــــر دجـلــه درآمـــوزد بـاد لـب و ســوز ِ دل

                  نـیــمـی شــود افـســرده ، نـیـمی شـود آتـش‌دان

تــا  سـلـسـلــۀ  ایــوان بـگـسـسـت  مـــدائـن را

                     در سـلـسـله شـد دجـلـه ، چون سلسله شد پیچان

گــه‌گــه  بــه زبــان ِاشـک آواز  ده  ایـــوان را

                          تـا بـو کـه بـه گـوش ِ دل پـاسـخ شنوی ز ایوان

دنــدانــۀ هـــر قـصـری پـنــدی دهــدت  نـو نـو

              پـنـــد ِ ســر ِدنـــدانـــه  بـشـنــو ز بــُن ِ دنـــدان

     گـویـد کـه تـو از خـاکی، مـا خـاک توایم اکنون

                            گامی دو سه بر مانه و اشکی دو سـه هم بفشان

از  نــوحـۀ  جـغـد  الحـق  مـائـیـم بـه درد سـر

                 از دیــده گـُـلابـی کــن، درد ســر مــا بـنـشــان

آری چـه عـجـب داری کـانـدر چـمـن  گـیـتــی

                 جـغــد اسـت پـی بـلـبـل، نـوحه است پی الحان

مـا بـارگـه  دادیـم ، ایـن  رفـت  سـتـم  بـر مـا

                    بـرقـصـر سـتـم‌کـاران تـا خود چه رسد خذلان

گـوئی که نگون کرده است ایوان فلک‌وش را

                 حـکـم فـلـک گـــردان یـا حکـم فلک گــــردان

بـر دیـدۀ مـن خـنــدی کـایـنـجا ز چـه می‌گرید

                گـریـنـد بــر آن دیـده کـایـنجا  نـشـود گـــریان

نـی  زال ِ مــدائـن  کـم  از پـیــرزن  کـــوفــه

                نــه حـجـــرۀ تـنـگ  ایـن  کمـتـر  ز تـنـور آن

دانــی چــه مــدائــن را بــا  کـوفـه بــرابــر نه

                   از سـیـنـه تـنـوری کـن وز دیـده طلب طوفان

ایـن اسـت هـمـان ایـوان کـز نـقـش رخ مردم

                   خـاک ِ در  او  بــودی  دیـوار ِ نـگـــارسـتـان

ایـن اسـت هـمـان درگـه کـوراز شهـان بودی

                 دیـلـم  مـَلـک ِ بـابـل ، هـنـــدو شـه تـرکسـتان

ایـن اسـت هـمـان صـفـه کـز هـیبت ار بردی

                 بـر شـیـر فـلک حـمـلـه ، شیـر تـن شاد روان

پـنـدار هـمـان عهد است از دیده‌ی فکرت بین

                در سـلـسـلـۀ  درگـه ، در کـوکـبـه‌ی مـیــــدان

از اسـب پـیـاده شـو، بـر نـطـع زمـیـن رخ نه

                زیـر پـی پـیـلـش بـیـن شـه مـات شـده نـعـمان

نـی نـی کـه چونعمان بین پیل افکن شاهان را

                پـیـلان شـب وروزش گـشـتـه بـه  پــی دوران

ای بـس پـشه پـیـل افـکـن کـافکـند به شه پیلی

                شـطــرنـجـی تـقــدیـرش در مـاتگـه  حـرمـان

مست است زمین زیرا خورده است بجای می

                 در کـاس سـر هــرمــز خــون دل نـوشــروان

بـس پـنـد کـه بـود آنـگـه بــر تـاج سـرش پیدا

                 صد پنو نوست اکنون در مغـز سـرش پنـهان

کـسـری و تـرنـج زر، پـرویـز و بـه  زریــن

                بـربـاد شـده یکـسـر، بـا خـاک شـده یـکـسـان

پـرویـزبــه هــر بـزمی زریـن تـره گـستردی

                 کـردی ز بـسـاط زر زریـن تــره را بـسـتـان

پـرویـز کـنـون گـم شد، زان گمشده کمتر گو

                          زرین تره کو برخوان؟ روکم ترکوا برخوان

گـفـتـی کـه کـجـا رفـتـنـد آن تـاجـوران اینک

                 زایـشـان شـکـم خـاک اسـت آبـسـتن جاویدان

بـس دیـر هـمی زایـد آبستن خاک آری

                 دشـوار بـود زادن، نـطـفـه ستدن آسان

خـون دل شـیـریـن اسـت آن می که دهد رزبن

                 ز آب و گل پـرویـز است آن خم که نهد دهقان

چندین تن جباران کاین خاک فرو خورده است

                 ایـن گـرسـنـه چـشـم آخر هم سیر نشد ز ایشان

از خـون ِ دل ِ طفلان سرخاب رخ آمیزد

                   ایـن زال سـپـید ابرو وین مام سیه پستان

خــاقــانــی ازیـن درگـه دریـوزۀ عــبــرت کـن

                   تـا از در تــو زیـن پـس دریــوزه کـنـد خـاقـان

امـروز گـر از سـلـطـان رنـدی طـلـبــد تـوشـه

                   فـــردا ز در ِ رنــدی تــوشـه طـلـبــد سـلـطـان

گـر زاده ره مکـه تـحـقـه است بـه هـر شهری

                  تــو زاد مــدائــن بــر سـبـحـه  ز گـُل سـلـمـان

ایـن بحـر بصـیـرت بـیـن بی‌شربت ازو مگذر

                  کـز شـط چـنـیـن بحـری لـب تـشنه شدن نتوان

اخــوان  کــه  ز راه  آیـنــد  آرنـــد  ره‌آوردی

                   ایـن قـطـعـه ره‌آورد اسـت از بهـر دل اخــوان

بـنـگـر کـه در ایـن قـطـعـه چـه سحــر هـمـی رانــد

                  مـهـتــوک ِ مـسـیـحـا  دل ، دیــوانــۀ  عــاقـل  جـان

 


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 9:16 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 

 صلواتی هدیه کنیم به روح همه شاعران با ذوق وشیرین گفتار ایران زمین

ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد
در دام مانده باشد صیاد رفته باشد

آه از دمی که تنها، با داغ او چو لاله
در خون نشسته باشم چون باد رفته باشد

امشب صدای تیشه از بیستون نیامد
شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد

خونش به تیغ حسرت یا رب حلال بادا
صیدی که از کمندت آزاد رفته باشد

از آه دردناکی سازم خبر دلت را
وقتی که کوه صبرم بر باد رفته باشد

رحم است بر اسیری کز گرد دام زلفت؟
با صد امیدواری ناشاد رفته باشد

شادم که از رقیبان دامن کشان گذشتی
گو مشت خاک ما هم، بر باد رفته باشد

پرشور از "حزین" است امروزکوه و صحرا
مجنون گذشته باشد فرهاد رفته باشد

نام شاعر : روان شاد حزین لاهیجی


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 3 اسفند 1393برچسب:, :: 10:15 :: توسط : غلامرضا ایمانی

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم هدایت و آدرس gholamreza imani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 29
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 107
بازدید ماه : 463
بازدید کل : 22393
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


403