نورهدایت
قرآنی و مذهبی

زان یار دلنوازم شکریست با شکایت                             گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت

بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم                              یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت

رندان تشنه لب را آبی نمی‌دهد کس                             گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کان جا                       سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت

چشمت به غمزه ما را خون خورد و می‌پسندی                       جانا روا نباشد خون ریز را حمایت

در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود                          از گوشه‌ای برون آی ای کوکب هدایت

از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود                                زنهار از این بیابان وین راه بی‌نهایت

ای آفتاب خوبان می‌جوشد اندرونم                                    یک ساعتم بگنجان در سایه عنایت

این راه را نهایت صورت کجا توان بست                         کش صد هزار منزل بیش است در بدایت    

هر چند بردی آبم روی از درت نتابم                                جور از حبیب خوشتر کز مدعی رعایت

عشقت رسد به فریاد ور خود به سان حافظ                            قرآن ز بر بخوانی در چارده روایت

 


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 29 بهمن 1393برچسب:, :: 8:9 :: توسط : غلامرضا ایمانی

روشهای سنتی جلوگیری از ریزش مو

1-برای رفع ریزش مو بهتر است افراد روزانه  5 تا 7 عدد انجیر خیس کرده مصرف کنند.

2- مصرف بادام یا شیره بادام نیز بسیار مفید است می‎توان 20 تا 40 عدد بادام را در آب خیس کرده و پوست قهوه‎ای آن را جدا کرده با یک لیوان آب در میکسر ریخته و به صورت شیر در می‎آید که به شیر بادام معروف است.

3-  سبوس برنج و گندم در غذاها ریخته شود که ویتامین‎های مورد نیاز بدن را تامین می‎کند.

4-بهتر است که افراد در طول روز آب هویج و زیتون مصرف کنند چرا که آب هویج بدن را گرم کرده و فواید زیادی برای بدن دارد.

5- در طول روز چندین بار آب سیب را همراه با خاکشیر مصرف کنند.

6- البته رعایت برخی تدابیر مانند اینکه روزانه از شربت آب و عسل و کمی لیمو ترش مصرف شود.

7- همچنین شربت رضوی مصرف شود به این ترتیب که یک قاشق تا 2 قاشق غذاخوری از شربت را با عرقیات مفرح مانند عرق گل گاوزبان, عرق بهارنارنج, عرق کیالک, عرق استوخدوس, عرق بادرنجبویه و..  ... مخلوط شده  و  سپس مصرف شود.

8- در غذاها به به جای روغن جامد و مایع از روغن‌هایی کنجد، زیتون، هسته انگور یا روغن حیوانی طبیعی استفاده شود. همچنین، به جای استفاده از قند و شیرینی‎های مصنوعی مانند شکلات و آبنبات و ... از عسل، شیره انگور, شکر سرخ، مویز، توت و کشمش استفاده شود.

9- بهتر است از غذاهای مانده و فریز شده استفاده نشود چرا که خود عامل بیماری است می‎توان از سبزی‌های خشک یا گوشت و غذاهای تازه استفاده شود. همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 28 بهمن 1393برچسب:, :: 8:8 :: توسط : غلامرضا ایمانی

بعضی وقتهاما انسان از خدا  غافل میشیم، و از یادمون میبره که خدای مهربان وتوانا چه نعمتهای زیادی را به ما داده.که می بایست در برابر اون ازش تشکر کنیم.  آقا رسول الله (ص) می فرمایند دو نعمت بزرگ خداوند به شما داده که از اون غافل هستید و تا زمانی که اون را از دست ندادید متوجه آن نمی شوید وقدر آن را نمی دانید.1-سلامتی 2- امنیت

ای کاش امرورز به پاس این نعمتهای بزرگ به یاد خدا می افتادیم وبه شکرانه ،برای سلامتی وشفائ همه مریضها به درگاه خداوند دعا می کردیم.و به یاد اونها بودیم وحداقل یک سری به آنها میزدیم.چه آنها که می شناسیم وچه آنها که نمی شناسیم ولی سعی کنیم که قصدمان قربت وبرای رضای او باشد.   التماس دعا   الاحقر غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 26 بهمن 1393برچسب:, :: 10:37 :: توسط : غلامرضا ایمانی

ما انسانها بیشتردنبال آرامش هستیم تا آسایش؟ چون آنچه باعث فرسایش ما انسانهاست همان دغدغه های روحی و روانی  درونی یک فرد است  که نهایتاً باعث سلب آسایش از او و اطرافیان درجامعه می گردد.ولی در جامعه مدرنیته امروز بیشتر به دنبال آسایش هستند تا آرامش، مقایسه اجمالی وکوتاهی از زندگی یک نسل پیش با نسل کنونی به راحتی و بصورت واضح این امر رانشان می دهد البته عوامل وعلل دیگری هم در کارند ،که در این مجال کوتاه نمی توان به آن بپردازیم. رابطه آرامش با دین داری نیز یکی دیگر از این مقوله هاست که کمتر به آن پرداخته شده است. در بررسیهای انجام شده توسط محققان ،اینطور نشان میدهد که آرامش درکلیه جوامع معتقد ودیندار ، دارای آرامش روحی وروانی بیشتری نسبت به جوامع بی دین هستند. واین یک فرضیه نیست بلکه یک امر ثابت شده است. در دین مبین اسلام نیز همچون ادیان دیگر  آرامش و آسایش پیروان این مکتب مورد توجه قرارگرفته است. ونیز دستوراتی شیوا جامع وزیبا برای برقراری ارتباط بیشتر بین خالق ومخلوق را بیان کرده .  از  این آموزه ها میتوان به کلام گوهر بار معصومین از جمله امام صادق (ع)اشاره کرد. که می فرمایند:

 

الإمامُ الصّادقُ علیه السلام : إذا حَزَنكَ أمرٌ مِن سُلطانٍ أو غَیرِهِ فأكْثِرْ مِن قَولِ : «لا حَولَ و لا قُوّةَ إلاّ باللّه ِ» ؛ فإنَّها مِفتاحُ الفَرَجِ ، و كَنزٌ مِن كُنوزِ الجَنّةِ .

امام صادق علیه السلام فرمود : هرگاه از سوى حاكمان، یا دیگران اندوهى به تو رسید، ذِكر «لا حول و لا قوّة الاّ باللّه»(هیچ قوّت و قدرتى مگر به اتّكاى خدا نیست) را فراوان بگو ؛ كه آن كلید گشایش است و گنجى از گنجهاى بهشت.

بحار الأنوار : 78/201/29  التماس دعا الاحقر غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 25 بهمن 1393برچسب:, :: 9:0 :: توسط : غلامرضا ایمانی

تقویت حافظه با مواد خوراکی طبیعی

افزایش سن علاوه بر اینکه ردپای خود را بر صورت انسان ها به جا می گذارد بلکه تاثیرات منفی را نیز بر جسم و قدرت حافظه به دنبال دارد. اما تغییر سبک زندگی یا الگوی تغذیه ای می تواند سهم به سزایی را در به تاخیر انداختن عوارض دوران پیری و سالمندی داشته باشد.

مطالعات اخیر محققان تگزاس امریکا نشان می دهد که مصرف خوراکی هایی مانند انگور و بادام زمینی و برخی از توت ها می توانند تاثیر مثبتی بر عملکرد سلول های مغزی و عصبی داشته و بیماری های مرتبط با حافظه را به تاخیر بیاندازند.

انگور حاوی رسوراتول Resveratol بوده و می تواند قدرت تمرکز و همینطور توانایی مغز را تقویت کرده و به مبارزه با اثرات کاهش حافظه بپردازد.

این ماده باعث کاهش پلاک های حاوی پپتیدهای بتا آمیلوئید شده که این پپتیدها در بافت های مغز مبتلایان به آلزایمر یافت می شود. از سوی دیگر، باید گفت خوراکی هایی مانند انگور حاوی آنتی اکسیدان و پلی فنول هستند که می توانند تاثیرات مفیدی در کاهش حافظه و همچنین افزایش قدرت تمرکز داشته باشند.

بادام زمینی نیز دارای بیشترین مقدار پروتئین در میان سایر مغزها بوده و می تواند منبع غنی و مناسبی برای جبران کمبود پروتئین باشد. بادام زمینی حاوی سلنیوم بوده که باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدان ها شده و می تواند مغز را در برابر بیماری هایی که با کاهش قدرت تمرکز و حافظه در ارتباطند، محافظت کند.  همیشه سالم وتندرست باشید .غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 18 بهمن 1393برچسب:, :: 9:16 :: توسط : غلامرضا ایمانی

آنتی بیوتیکهای طبیعی

آنچه در اطراف ماست و از آن بی خبریم!

سیر
درست است که به خاطر بوی نسبتا نامطبوع سیر خیلی‌ها از مصرف آن چشم‌پوشی می‌کنند؛ اما باید بدانید که سیر یکی از بهترین آنتی‌بیوتیک های طبیعی است. این ماده غذایی حاوی ترکیبی به نام آلیسین است که یک آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب قوی محسوب می‌شود.
نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه دو تا سه حبه سیر به بدن کمک می‌کند که با انواع مختلفی از قارچ‌های عامل بیماری‌های ریوی مقابله کند. سیر همچنین به تنظیم فشارخون و پیشگیری از تجمع چربی در رگ‌های خونی کمک می‌کند.
زردچوبه
اگر طرفدار غذاهای پرادویه هستید بدانید که خدمت زیادی به سلامتی‌تان می‌کنید. حتما به تمام غذاهایتان زردچوبه بزنید؛ چون مصرف منظم این ادویه به بدن کمک می کند تا با انواع مختلفی از باکتری‌ها مقابله کند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند زردچوبه قدرت بالایی در مقابله با علایم افسردگی و پیشگیری از سلول‌های سرطانی دارد.
گریپ فروت
اگر به طور مرتب از نفخ و احساس خستگی و افسردگی رنج می برید لازم است که به فکر تقویت سیستم ایمنی بدن‌تان باشد. در این صورت عصاره دانه‌های گریپ فروت به دادتان می‌رسد. این دانه‌های ریز سرشار از فلاوونوئیدها هستند که خواص آنتی‌بیوتیکی قوی داشته و از بدن در برابر ۸۰۰ نوع قارچ و ویروس محافظت می‌کنند.
چای
اگر به دنبال راه مطمئنی برای پیشگیری و مقابله با آنژین و بیماری‌های مربوط به روده‌ها هستید به سراغ درخت چای بروید. به عقیده محققان روغن گیاهی درخت چای خواص فوق العاده‌ای دارد و یک ضدویروس قوی محسوب می‌شود. برای درمان آنژین یا دل درد دو قطره از این روغن را با عسل مخلوط کرده و روزانه دو مرتبه میل کنید. بعد از چند روز شاهد بهبودی چشم‌گیری در وضعیتتان خواهید بود.  همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 15 بهمن 1393برچسب:, :: 13:44 :: توسط : غلامرضا ایمانی

بعضی وقتهاماانسانها ازدرک خیلی چیزهای ساده دنیا عاجز میشیم؟اون وقته که باید به قدرت خداپی برد واون بهتر شناخت؟اینکه بعضی ازماانسانها خودرا عقل کل حساب می کنیم.وتو خیلی از کارهایی که ازشون سر درنمی اریم دخالت میکنیم.وسعی مان بر اینه که خودمون با سواد ودانا نشان بدیم. ولی غافل ازاونیم که درکار خودمون هم موندیم که چه کنیم......


ارسال شده در تاریخ : شنبه 11 بهمن 1393برچسب:, :: 13:46 :: توسط : غلامرضا ایمانی

کدو حلوایی و خواص آن

کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد و بسیار کم‌کالری است به طوری‌ که در هر 100 گرم از آن تنها 20 کالری وجود دارد. کدو تنبل غنی از ویتامین‌های A ،C ،E و همچین منبع خوبی از ترکیبات فلاوونوئید پلی‌فنولیک مثل بتاکاروتن و آلفا کاروتن و لوتئین است. کاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود.

کدو تنبل همچنین سرشار از ویتامین‌های B کمپلکس، مثل فولیت‌ها، نیاسین، ویتامین‌های B6، تیامین و اسیدپانتوتنیک و نیز املاح ضروری شامل مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر است. تخم کدو نیز منبع مرغوب تامین فیبر و اسیدهای چرب اشباع‌نشده و مفید برای قلب هستند. این نوع کدو ضمن اینکه به دلیل برخورداری از فیبر و فولات به بیماران قلبی و همچنین زنان باردار توصیه می‌شود، خاصیت ضدسرطانی نیز دارد.

به گزارش سایت اینترنتی «نوتریشن»، این خوردنی خوشمزه و مقوی برای مقابله با پیر چشمی هم مفید است. لوتئین و زآگزانتین رنگدانه‌ها‌ی کاروتنوئیدی هستند که نقش مهمی در حفظ سلامت چشم ها دارند. آنها نقش یک فیلتر را در مقابل اشعه‌های خورشیدی ایفا کرده و مانع از آسیب رسیدن به شبکیه چشم‌ می‌شوند.

این نوع کدو همچنین در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است. اگر به دنبال تقویت سیستم ایمنی بدن خود هستید توصیه می کنیم این خوردنی به ویژه تخم کدو را در فهرست غذایی خود بگنجانید. تخم کدو حلوایی با توجه به میزان بالای عنصر «روی» که در آن موجود است باعث تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود. کدو همچنین به دلیل داشتن مقادیر قابل توجهی از پروتئین و منیزیم برای تنظیم کارکردهای عضلانی و عصبی مفید است و علاوه بر این مصرف آن برای تنظیم فشار و قندخون‌ توصیه می‌شود.

این روزها پزشکان توصیه می‌کنند که برای پیشگیری از عارضه پوکی استخوان باید از سنین پایین‌تر مصرف مواد مغذی و انواع ویتامین‌ها و همچنین املاحی چون کلسیم، فسفر و آهن را در رژیم غذایی روزانه قرار داد. همچنین یکی از این عناصر مهم در پیشگیری از پوکی استخوان، روی است که در حفظ سلامت استخوان‌ها نقش مهمی دارد و در کدو تنبل به میزان زیاد یافت می‌شود.

همچنین کدو به علت داشتن آنتی اکسیدان از تخریب دیواره عروق که در اثر تجمع LDL (کلسترول بد) رخ می‌دهد، جلوگیری می‌کند و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد. کدو حلوایی برای رفع سردرد، درمان بی‌خوابی و خستگی مفید است. کدو تنبل به علت دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین C در پیشگیری از سرماخوردگی نیز موثر است. همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی

 

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 5 بهمن 1393برچسب:, :: 9:43 :: توسط : غلامرضا ایمانی

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم هدایت و آدرس gholamreza imani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 18
بازدید هفته : 101
بازدید ماه : 457
بازدید کل : 22387
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


403